Stram Militær FR1112

.

En farge med sterke assosiasjoner, og samtidig fremstår som ren, enkel, og så utrolig riktig mot det nordiske, rustikke uttrykket.

Dette er en spennende nyanse av grønt som rett og slett er undervurdert. Den kan skape dramatiske, men nøytrale gulv, en elegant og lun oase, eller som aksent med mindre detaljer som stoler, bord, puter eller rammer. Stram militær FR1112 er et godt valg hvis du vil prøve deg med gulldetaljer i innredningen – det kan rett og slett ikke bli feil! Heng opp yndlingsgjenstandene dine på veggen – smykker eller bilder – alt er lov. 

FR1112 er en lekker og enkel fargeå lykkes med

Grønne farger er en av de enkleste fargene å introdusere i et hjem, fordi den kan kombineres med nesten alle andre farger. Her har vi kombinert Stram militær FR1112, som er en kraftig, men nøytral nyanse, med den spennende orangerøde Mandarin Chic FR1148. Vi malte gamle bøker og la dem under et antikt messingbrett, og plutselig hadde vi et lite avlastningsbord. De to kontrastene utfyller hverandre og er en god kombinasjon mot andre farger. Stram militær FR1112 og den friske oransje Mandarin Chic FR1148 er nesten komplimentærfarger, og fremhever hverandre på en nydelig måte. I kombinasjon med gull får du et tidsriktig og spennende uttrykk. Lek deg frem til en spennende fargepalett.

Stram Militær FR1112 i kombinasjon med Mandarin Chic FR1148

Stram Militær FR1112 er en spennende, mørk nyanse som kan være både maskulin og feminin, avhengig av hva du kombinerer den med. Den er fantastisk mot det nordiske, rustikke uttrykket som har vært populært i de senere årene. Fargen kan skape dramatiske, men også nøytrale gulv, eller en elegant og lun oase. Den kan også brukes til å fremheve mindre detaljer som stoler, bord, puter eller rammer. En farge det er lett å lykkes med!

Stilig stue med Stram Militær FR1112 på gulvet

Stram Militær FR1112 er en militærgrønn nyanse. Kan være både stram og maksimalistisk i uttrykket. Den passer utmerket inn i rustikke, landlige, minimalistiske og maksimalistiske uttrykk, og kan kombineres med det meste. Dette er en farge som egner seg til mye, også barnerom. I dette rommet har barnesengen fått den nydelige grønnfargen, og inntrykket mykes opp i kombinasjon med pastellfargene på tapetet.

Stram Militær FR1112

Det er spennende å kombinere forskjellige nyanser av grønt som ved første øyekast ikke har noen klar tilhørighet til hverandre. Denne kubben som er malt i Krystall FR2030 er en lysere nyanse av Stram Militær FR1112. Krystall har mer hvitt, mens Stram Militær har mer svart. Tapetet på veggen har en anelse mer gult, som igjen hentes opp i puten. Samspillet mellom disse fargene gjør at de fremhever hverandre. De er aksentfarger. Kontrastfargen på dette bildet er Mandarin Chic FR1148, en sterk rødoransje nyanse som går igjen i tekstilet på puten.

Stram Militær FR1112

Stram Militær FR1112

Fargeeksempler som passer flott sammen med Stram Militær FR1112:

  • Poppy FR1148
  • Kalahari FR1064
  • Nepal FR1072
  • Caput FR1077