Sølvgrønn - Årets Farge 2019

.

Fargen vi finner igjen i fjellets vakre palett om høsten og i den sarte fargen bak på bladene om våren. Fargen som gir oss ro, akkurat som naturen selv.

I denne stilen er vi inspirert av den patinerte franske stilen, som er romantisk, sofistikert, tilbakelent og nesten monokrom. Sølvgrønn handler om å trekke seg tilbake og få ro. Vi lever i en verden der teknologien styrer hver time av døgnet, og vi både ser og forstår hvor viktig veien tilbake til naturen er. 

 

Som en vakker sølvgrå dis

Det er akkurat som en lett tåke som dekker over det grønne – og naturen får en slags patina. Den sølvgrønne fargen oppstår. Den er myk, nesten uskarp, som i en drøm man ikke helt får tak i. Der vil vi hvile. Ved et tjern, med en svak grønn vegetasjon som omslutter oss – som i den sølvgrå disen som legger seg ømt over alt en tidlig morgen. Se vår vakre Sølvgrønn FR1460.

, det er hva vi ønsker

Tekstiler av lin, florlette gardiner og puter med forskjellige teksturer. Sobre, kalde vegger i sølvgrønt, som nesten ser ut som tåke. Det mørke gulvet Moskus 12, og en lampe i keramikk gir oss den franske looken. Vi vil bare krype inn og trekke oss tilbake, mens alt i livet omslutter oss.

Sølvgrønt soverom pyntet med tekstiler i seng og vindu

 

Ro, hvile, og samstemte toner

En sval oase å trekke seg tilbake til når man ønsker ro og hvile, det er hva vi ønsker oss etter en travel dag. Samstemte toner i tekstiler og interiøret skaper en behagelig harmoni i rommet. (Stolen er malt i Lavakull FR1131. Linputen er fra Light & Living).

Stol malt i fargen Lavakull FR1131, puter og blomster på stolen

I en verden der teknologien styrer store deler av døgnet, er det godt å komme tilbake til naturen. Sølvgrønn finner vi igjen i fjellets myrbusker om høsten og i sarte, nye skudd om våren. Sølvgrønn handler om å trekke seg tilbake, om å få ro. Lik en dis som omslutter oss, og hjelper oss å lande.

Fargelamell Sølvgrå FR1460

Sengegavlen er trukket i Makenzi Natural fra Clarke & Clarke, Borge
Linputer, bordlampe, taklampe, og liten vase Light & Living
Grå pute i front sydd av Ecolino col. 15, Aluminium, Green Apple
Lingardinene er sydd av Airshow col.16, Sterling, Green Apple
Hatt og kurv på gulvet er privat
Tak og vinduer Perfekt Hvit FR1400
Vegg og seng Sølvgrønn FR1460
Sengetøy i hvitt fra Turiform
Gulv Moskus 12, svart eik

Årets Farge 2019 er grønn, se hele fargekartet.