Økologisk grønn - Årets Farge 2019

.

Økologisk Grønn går inn i den nordiske stilen med fokus på natur og den grønne bølgen. Det er Dempet og mykt, og stilen passer like godt på hytta som i leiligheten i byen.

Stilen er nordisk og naturlig – et symptom på tiden vi lever i. Bærekraft og bekvemmelighet står i fokus. Livsstil går hånd-i-hånd med interiør og det vi omgir oss med, og hvor mange ønsker seg noe annet enn dekadanse og eleganse.

Grønn stue, stuebord pyntet med stor vase, med grønne strå

 

Vis frem din historie

Vi finner inspirasjon fra meditasjon, yoga, hipster-kultur og fra 68-generasjonens tenkemåte, men i en mykere og mer sofistikert stil. I motsetning til de andre stilene i Årets Farge, er gjenstandene og objektene i fokus, med sine unike historier. (Vegghylle, skinnkrakk og pynteting fra Light & Living).

grønnmalt vegg med reol i front pyntet med pynteting

Rom forteller om liv i bevegelse, som en slags bok med kapitler. Om reisene, litteraturen, forholdene til andre mennesker og andre opplevelser. Stilen forteller samtidig om verdiene dine: naturmaterialer, farger fra naturen, grønne tanker og bekvemmelighet. (Puter fra Light & Living).

Sofa med puter i naturmaterialer

 

Skap helhet med farger og materialer

Det er grønt glass, bruk av tre, planter, kurv og metall. Det er bærekraftig design, innslag av bambus og dempede, olivengrønne vegger - som en bakgrunn for hva livet ditt handler om og valgene du tar.

grønnmalt vegg, krakk med krukke i front

Det lyse parkettgulvet Liåsen i fargen grå eik passer perfekt til de nordiske fargene, som lenge har vært en sterk trend. Naturlige farger og materialer spiller godt sammen og gir rolige rom som er godt å oppholde seg i.

Liåsen parkettgulv, stol og pledd i naturmaterialer

Vegger og tak er malt i den nydelige fargen Grønt Glass FR1456. Ved å male taket i samme farge som veggene skapes en lun helhet. Vinduskarmene er malt i perfekt Hvit FR1400, som gir et delikat uttykk sammen med Grønt Glass FR1456. 

Grønn stue innredet med naturmaterialer

Det er dempet, sofistikert og mykt. Inspirasjonen for Økologisk grønn er elementer hentet fra den nordiske stilen, blandet med elementer fra den grønne bølgen. Bærekraft og verdivalg er stikkordene for interiøret vi velger å omgi oss med.

Fargelamell Grønt glass FR1456

  • Vegger og tak Grønt Glass FR1456
  • Vinduer Perfekt Hvit FR1400
  • Stol og benk Broste
  • Bord, gulvlampe, taklampe, krukke, kurv, vegghylle og puter Light & Living
  • Gulv Liåsen, grå eik

Årets Farge 2019 er grønn, se hele fargekartet.