Mild Akvamarin FR1122

.

Mild Akvamarin FR1122 omtales av mange som den perfekte bakgrunnsfargen. Den tar ingen oppmerksomhet, men fremhever heller fargene rundt seg og gir de en vakker glød.

Mild Akvamarin FR1122 er en delikat og sart farge. Dens klassiske og tidløse karakter gjør den meget anvendelig. Du finner den i fargekartet  Nøytrale Nyanser. Mild Akvamarin FR1122 er som navnet sier, vann eller nesten som transparent glass. Den danner en myk og behagelig bakgrunn til enhver farge. I det moderne miljøet fremstår den som tøff og klar. Og ikke minst fremhever den de tøffe fargene og materialene som er brukt.

En perfekt bakgrunnsfarge i et moderne hjem

Det er lov å leke seg, her har vi lekt oss med mange farger, noen plastposer, og laget vårt egen maleri, rett på veggen. Bakgrunnen Mild Akvamarin passer perfekt, en dus farge som ikke er helt hvit.

Mild Akvamarin fremhever fargene i kunstverket

Mild Akvamarin passer perfekt til soverommet, dens rolige og klassiske preg gir ro og hvile. Sammen med helt hvite møbler får en følelse av ro og harmoni.

Skap en rolig atmosfære på barnerommet

Et moderne og stramt kjøkken, nesten litt maskulint. Mild akvamarin er en farge som danner et fint bakteppe for et rom som oser av en strammere stil.

Stramt og stilig med Mild Akvamarin

Selv om det er lett bruke litt kjølige toner til Mild Akvamarin FR1122, så er ikke dette hele sannheten. Det er frekt og tøft å velge varmt gull, en farge som trekker ut det grønne og varme i fargen.

Gå for gull i interiøret

Mild Akvamarin FR1122 er en nøytral og fleksibel blåfarge som er enkel å innrede med og kan kombineres med alle dagens trendfarger. Den er klassisk og har lang varighet. Et trygt, spennende og tidsriktig valg.

Mild Akvamarin FR1122

Forslag til fargekombinsjoner:

  • Klassisk: Havdyp FR2515
  • Vågal: Bloody Mary FR2505
  • Ton i ton: Isblå FR1600
  • Kontrast: Kaprifol FR1318