Klassisk grønn - Årets Farge 2019

.

Klassisk grønn, det er stramme linjer og rene komposisjoner i fokus. Geometriske mønstre og bruk av sort-hvitt som kontrast er viktige elementer i denne stilen.

Vi vender ofte tilbake til tradisjonene, til det tidløse, som står som en trygg ramme over tid. Mens Tropisk grønn er en impulsiv og leken stil, er Klassisk grønn stilen du kan ha over mange år.

Grønnmalt kjøkken, naturelementer og matchende tekstiler

 

Den klassiske grønne går aldri av moten

Den er universell og kan passe til et kjøkken i en bygård fra århundreskiftet, til huset ved sjøen eller i et vanlig rekkehus. Denne grågrønne tonen er universell og klassisk og kan derfor stå som en trygg ramme over mange år.

Lyst gulvbelegg i et grønnmalt kjøkken

Få drømmegulvet! Vinylgulvet Texline i designet Madras Grey, er praktisk, slitesterk og utrolig lekkert sammen med grønt. Vinyl er meget varig, og gir optimal komfort samtidig som det er lunt og behagelig å gå på. Se vårt utvalg av gulv.

 

Den klassiske grønntonen skaper et hjerte i huset

Rommet der livet leves i hverdagene. En farge som passer til den første kaffekoppen om morgenen, til minstemann som gjør lekser på kjøkkenbordet, til lukten av en etterlengtet middag og et glass vin, eller med avisen om kvelden. Ved å male vegger og kjøkkeninnredning i samme farge, skapes en ryddig helhet. Stillhet FR1466.

Kjøkkenvegger og innredning malt i samme grønnfargen

Der dempede grønne farger møter gylne toner i treverket, der kanskje kjøkkeninnredningen har samme farge som veggen, med innslag av elegant marmor, grønne urter, transparent glass og keramikk i gråtoner – dette kan skape den beste rammen for mange år fremover i livet ditt.

Grønt kjøkken, med sleiver på veggen, og kopper og kar på benken

Fargelamell Stillhet FR1466

  • Vegg og kjøkken Stillhet FR1466
  • Servise, rye og potteskjulere Broste
  • Barkrakker Green Apple
  • Gulv Madras Grey
  • Gardin og tevarmer Willow Bouths, Morris & Co Intag
  • Fliser Ulfven

Årets Farge 2019 er grønn, se hele fargekartet.