Naturlig vakkert med kalkmaling

.

Flere og flere av våre kunder leter etter produkter med særpreg og identitet, og det er nettopp det Pure & Original produktene skaper.

Vi er stolte over å kunne presentere våre egenutviklede favorittfarger til Pure & Original kalkmaling i et eget fargekart. Til dette fargekartet har vi latt oss inspirere av naturen, og jobbet frem 20 farger som gir en helt spesiell overflate du ikke får med noe annet produkt.

Dybde, matthet og fargespill tilfører interiøret en varm og autentisk atmosfære. Resultatet blir rett og slett naturlig vakkert. De nøytrale fargene gir en mykhet til rommet, de mørke og dempede fargene skaper et sofistikert uttrykk, mens de pudrete feminine fargene gir et nostalgisk interiør.

Kalkmaling på vegg, Fargerike fargekart

Bruk gjerne en kombinasjon av Fresco og den supermatte Classico for å få en gjennomført stil. I våre butikker hjelper våre fargeeksperter deg med å sette sammen en personlig fargepalett, og gir deg tips og råd til hvordan du får et vellykket og vakkert sluttresultat med Pure & Original produktene. La deg inspirere av fargekartet og kos deg med malerjobben. Snart kan du nyte det ferdige resultatet!

 

Delikat kalk

De myke nøytrale fargene gir et sofistikert preg til et hvert interiør. Regn FR1249 er delikat og har nærmest et gjennomsiktig uttrykk. Sval Vind FR1248 og Månesten FR1236 har myke toner som gir en perfekt balanse til blondt treverk.

Det enkle og rolige uttrykket i Sensommer FR1234 skaper varm glød i vintermørket. Som en kontrast finner vi Nyttårsaften FR1240. Dens off-sorte preg gir varme og glød, og passer perfekt til eik og myke tekstiler.

Kalkmaling i miljø, Fargerike fargekart

Forførende natthimmel

La deg forføre av den mørke fargen Sort Sten FR 1241. Dens mørke og dempede preg fremstår som klassisk og elegant, og skaper en rolig atmosfære som får deg til å senke pulsen.

Den frosne blåtonen vi finner i Nyttårsrim FR1247 vil skape en vakker stemning i kombinasjon med lune ulltekstiler og mørkbeisede treoverflater.

Grønne planter trer ekstra godt frem til den mørke fargen Skumringstimen FR1245, og vil passe perfekt sammen med elementer som glassklokker, marmor og gull.

Veggen er malt med Pure&Original Fresco i fargen Sort Sten FR1241.

Les mer om