Innred med naturens Myknos FR1205

.

Mange ønsker å ta naturen inn i interiøret, og det kan du gjøre i form av farger. Vi tar en titt på den nydelige grønne Myknos FR1205. Den er så naturlig og vakker, at man bare må ta den med seg inn. Innred med naturens eget mesterverk, men husk at listene kan endre hele uttrykket.

Fargen Myknos FR1205 var å finne i et av de første fargekartene Halvor Bakke lagde for oss. I dette kartet hentet vi farger fra alle verdensdeler, fra store og små byer. Farger som etter hvert kom inn i våre hjem, og som har blitt noen av våre mest ettertraktede farger. De myke og grålige, og de passer perfekt inn i landskapet vårt.

Myknos FR1205

Fargelamell Myknos FR1205

Forskjellige uttrykk med samme farge

Det er ikke så mye som skal til for å endre en farge. Rene hvite detaljer løfter frem farger og gir dem et friskt løft. Farger med litt grått i seg, slik som Myknos, får en liten piff når de kombineres med hvite detaljer. Velger man dekorelementer og lister i en kremfarget hvittone, så får veggfargen et varmere uttrykk.

Se bare på disse bildene der vi har kombinert Myknos FR1205 på vegg, og Bomull FR2065 på lister. Veggene gløder og kommer virkelig til sin rett. Lys list gjør at veggfargen nesten stråler, og møblene fremstår mørkere og mer markante.

Gulvlister i fargen Bomull FR2065

Fargelamell Bomull FR2065

Mange opplever beige- og hvitfarger som litt vanskelige, men det trenger ikke være så avansert. Husk at «like barn leker best», slik at med et hint av grønt i det hvite/beige får man en perfekt matchfarge til Myknos.

Maler man derimot listene i grå- og sortfarge som for eksempel Heksetimen FR1134, så dempes også veggfargen.

Lister malt i fargen Heksetimen FR1134

Fargelamell Heksetimen FR1134

Mørke gulv er en av de største trendene om dagen, og står perfekt til behagelige grønne vegger, grønne planter og naturelementer.

Mørke gulvtrender