Fargerådgiving

.

Vi i Fargerike vet hvilke farger nordmenn bruker, hva vi liker, og vi vet hvordan vi responderer på farger. Dette er heldigvis ikke en godt bevart hemmelighet, for svært mange kommer til oss for hjelp når det gjelder å velge farge til interiør og eksteriør.

Sammen med Norstat har vi gjort en undersøkelse om folks fargevaner. Det har gitt oss innsikt som underbygger den kunnskapen vi har fra vår lange erfaring med å hjelpe folk med fargevalg. 47% av forbrukerne stoler på våre fagpersoner i Fargerike når det gjelder fargevalg til hjemmet sitt.

Den gode stemningen i et hus skapes av menneskene som bor i det, men også av omgivelsene. Gode, vakre omgivelser gjør det enklere å velge harmoni og samstemthet også i hverdagens travelhet.

Vi i Fargerike er opptatt av at du skal få gode råd og kyndig veiledning. I våre butikker har vi valgt å prioritere gode fargeverktøy for våre dyktige medarbeidere. Med egen fargebar, mange ulike fargekart og et uttall fargeprøver har vi de verktøyene som gjør det lett å finne gode løsninger sammen med kundene.

Fargerikes store drøm er å fargelegge Norge - å inspirere nordmenn til fargebruk fordi vi i så stor grad påvirkes av fargene vi omgir oss med. Farger har en kraft som berører oss. De stimulerer alt fra humør og energi til appetitten. 

Selv om vi i Fargerike elsker farger og helst vil at alle skal omgi seg med masse farger, har vi stor respekt for at noen foretrekker roligere toner. Hos oss får alle hjelp til gode fargevalg, uansett smak og preferanser.