Årets Fargepaletter 2017

.

Årets Farge 2017, Rødt, er en oase av farger som er inspirert av fire ulike fargepaletter vi har satt sammen. Nostalgisk Ro, Djerv Lek, Østenfor Sol og Urban Eleganse.

I paletten som vi har kalt Nostalgisk Ro har vi hentet inspirasjon i det enkle livet på hytta, naturens ro og fargene på trevegger, og her finner du farger som har bleknet i sol og vind. Dette er farger som aldri går av moten, og som passer godt sammen med det grønne i norsk natur.

Paletten Djerv Lek er leken, utadvendt og eksotisk, her finner du friske, varme og klare rødfarger som er inspirert av Cuba og Florida. Disse fargene er for deg som ikke er redd for oppmerksomhet.

Østenfor Sol er en palett med dypere og kjøligere rødfarger som innbyr til meditasjon og indre reiser. Her er fargene inspirert av Østens mystikk og eventyrene fra Tusen og en natt.

Paletten Urban Eleganse er sofistikert og litt kjølig, dette er farger som er mørkere og gir en moden og eksklusiv stil, inspirert av det vi gjerne kaller ”hotellstilen”.

I tillegg til de røde hovedfargene i palettene har vi valgt ut 32 støttefarger i andre valører som passer til. Disse er delt inn i en varm og en kjølig skala. Her finnes det altså mange spennende kombinasjoner å velge mellom, også for deg som i utgangspunktet er skeptisk til rød.

Les mer om Årets Farge 2017