Fargekart eksteriør

.

Vi har en rekke fargekart og legger mye arbeid i å finne de rette fargene som passer innendørs og utendørs, i ulike omgivelser og lysforhold og som er holdbare og varige både i kvalitet og med tanke på trender.

Nyansene i våre fargekart for eksteriør er valgt med omhu, og de vil være like flotte uansett årstid. De skal vise huset ditt fra sin beste side, året rundt.
Når man velger utendørsfarge er det viktig å tenke på omgivelsene og at fargen skal passe inn. Man må ta hensyn til arkitekturen på huset, fargene i nabolaget og til naturen rundt som hele tiden er i endring og skifter farger. Vi har reist land og strand rundt og samlet våre favorittfarger som vi håper du vil bli inspirert av.
Selv om det fortsatt er mange som velger hvite og grå hus, heller trenden nå mot å bruke farger, også utendørs.

 

Husets farge er med på å gi det karakter og personlighet!
Det er fint å bruke flere farger på et hus, for eksempel kan tre farger skape en god harmoni. Du kan bruke farge for å fremheve og skjule detaljer, for eksempel vil sorte detaljer ramme huset inn, mens hvite detaljer gir en klassisk tilnærming. Det kan være smart å prøve fargen på en plankebit før du setter i gang med malingsjobben. Sett den opp langs husveggen og se hvordan den oppfører seg i ulikt lys. I våre butikker hjelper vi deg med å finne riktig nyanse, og vi har mange gode råd til hvordan du får et vellykket resultat.
La deg inspirere av fargekartene og kos deg med malerjobben. Snart kan du nyte det ferdige resultatet!

Les mer om farger