farger til stue

Vinn oppussing - avsluttet

Har du planer om å pusse opp stuen? Nå har du sjansen til å vinne produkter og interiørhjelp! Vinn oppussing til en verdi av 50 000,- med Bonytt og Fargerike. Søknadsfrist 27. april.

Fargerike sponser maling og produkter for kr 50 000 og Bonytt gir deg 15 timer med interiørarkitekthjelp. Gjennomføringen og øvrige kostnader i forbindelse med oppussingen, står vinneren for selv.

Oppussing av stuen

Drøm deg bort! Hvilke fargekombinasjoner liker du ? Søk i våre inspirasjonsartikler, fargekart eller i 3000 ulike farger, hvor du kan finne din favoritt.
Farger
konkurranse bonytt

Delta i konkurransen

Søknadsfrist 27. april
Send en søknad til e-post: bonytthjelpen@egmont.com og merk e-posten med Fargerike. Skriv en kort beskrivelse av utfordringene og ønskene du har for stuen. Legg ved bilder av rommet slik det ser ut i dag. Oppgi også ditt navn og adresse, samt ditt budsjett for oppussingen. Resultatet av oppussingen vil komme på trykk. ⁠
Tapet
tapetfarger

Interiørarkitekt

Ida Lundquist
Ida er kjent for sine kreative boligfornyelser og er hyppig bidragsyter til Bonytthjelpen. Ida er en etablert interiørarkitekt i Oslo og innehaver av IDLU AS. Hun har lang erfaring fra både private boligprosjekter og konseptuelle offentlige prosjekter. Ida har sin utdannelse fra Høyskolen Kristiania, og har tidligere jobbet i flere år med oppdrag for Ramsøskar Interiørarkitekter med prosjekter som blant annet totaloppussing for privatboliger og hotellene til Thon Hotel. Ida er, blant mye annet, også designeren bak det nye kontoret til tech-start up Spacemaker AS, og står bak designet på kontoret till Right Brain AS. Nå gleder hun seg til å pusse opp en stue i samarbeid med Bonytt og Fargerike.
Ida Lundquist

Fargerike

Vi i Fargerike tilbyr mye mer enn bare maling. Kjeden har et bredt sortiment innenfor gulv, tapet, tekstiler, interiør og tilbehør. Vi hjelper deg med hele oppussingsprosjektet. Ta turen innom din lokale fargerike butikk eller bli inspirert på nett og kjøp i vår nettbutikk.
Butikker
mørk rødfarge