Vi fargelegger din bedrift

.

Farger vil påvirke ditt arbeidsmiljø mye, med enkle grep kan du bare med farger få bedre atmosfære på arbeidsplassen.

Våre interiørkonsulenter står klare til å hjelpe din bedrift med å få på plass en fargepalett, slik at det blir en helhet i dine arbeidslokaler. Farger gjelder ikke bare når man skal male, men alt fra farger på gulvet, farger i tapetet på veggene, farger på tekstiler og solskjerming, og mye mer. Nå kan du få hjelp av en fargeekspert med gode kunnskaper om nettopp; farger! Vi kommer gjerne på besøk til din bedrift.

Fornuftige fargevalg

Det er mange hensyn å ta i et offentlig miljø; hvilken farge skal man velge, og hvorfor? Det skal tas fornuftige valg om farger, og våre fargeeksperter har all kunnskap som skal til, for at din bedrift får vist seg frem på riktig måte.

Resepsjon i rolige farger sammen med rødt

Fargene gjør noe med oss. Rødt gir oss energi og øker pulsen, blått er dempende farge som blir oppfattet som seriøs. Den grønne fargen roer stress og er en behagelig farge å omgi seg med. Hva passer din bedrift? Et dempet og diskret uttrykk, eller en sosial orange farge som skaper energi? Våre fargeeksperter er klare for å hjelpe deg med farger, slik at du kan være trygg på fargevalget.

Cafe med fargerike lamper og tapet

Farger er en fantastisk del av det offentlige rom. De bygger identitet, gir rommet definerte soner og er ikke minst en velkommen vitamininnsprøytning. 

Vi hjelper deg også med solskjerming til din bedrift.

Fargerikt lunsjrom

Når det gjelder farger, handler mye om trivsel. Maten smaker bedre i et hyggelig lunsj- rom enn i en nitrist, grå spisesal. Og tiden blir litt kortere i et venterom med hyggelige farger eller blomstertapet. Det er også lettere med fargesatte etasjer for svaksynte. For farger skaper identitet og tilhørighet, og det er lov å være stolt av bedriften eller organisasjonen sin, - og vise det. Vi har ekspertisen om du vil ha litt hjelp.