Solskjerming til din bedrift

.

Det er lønnsomt å investere i godt miljø, og med enkle grep kan du skjerme mot innsyn eller sol, og få en bedre atmosfære på arbeidsplassen. Våre interiørkonsulenter står klare til å hjelpe deg.

Det er mange hensyn å ta i et offentlig miljø; hvilken type solskjerming, og hvorfor? Det skal tas fornuftige valg om hva som passer akkurat ditt lokale og din bedrift. Våre eksperter har all kunnskap som skal til for at din bedrift får vist seg frem på riktig måte, og vi kommer gjerne på besøk til din bedrift

Kontor med vinduer

Hvilken type solskjerming trenger din bedrift?

Behagelig lys fra utsiden skaper bedre arbeidsforhold. Er solen sterk og varm inn gjennom vinduene, kan det enkelt løses med riktig solskjerming. Dette kan også spare bedriften for oppvarmingsutgifter i vinterhalvåret, med solskjerming som har en isoleringseffekt som bidrar til å holde varmen ute om sommeren og inne om vinteren. Vi kan også tilby innsektnett, slik at pollenallergikere også får en bedre hverdag.

Cellekontorer med store glassvegger kan endres til en arbeidsplass hvor man er skjermet mot innsyn og kan jobbe usjenert. Det finnes et hav av muligheter med transparente og halvtransparente vev i alle farger og mange flotte mønster. Våre fargeeksperter hjelper deg med å velge farger som passer ditt lokale og din bedrift.

Venterom og kontor

Det er heller ikke optimalt med sjenerende sollys som skaper reflekser på dataskjermen, eller i møterom hvor det blir brukt projektorer. Solskjermingen kan tilpasses til ditt bruk, enten du vil dempe sollyset slik at lyset blir mer behagelig å jobbe i, eller blokkere alt lys og mørklegge rommet.

Kontor med solskjerming

Få tilpasset enkle og trygge løsninger

Luxaflex solskjerming kan fås til alle vindusformer, med mange forskjellige betjeningsmuligheter. Nesten alle våre gardiner kan fås med motorisert betjening som automatisk styrer gardinene fra mobil, nettbrett eller fjernkontroll. Der det er høyt eller vanskelig å komme til er det smart med motorisert betjening. Denne kan også stilles inn etter soloppgang og solnedgang i en app.

Kontor med solkjerming

Snorløs betjening fås også uten motorisering, hvor du lett hever og senker gardinene med et enkelt grep, som gir økt sikkerhet der det skulle være små barn.

Skreddersydd solskjerming for din bedrift

Våre interiørkonsulenter står klare til å hjelpe din bedrift med å tilpasse funksjonell solskjerming som fungerer optimalt i din bedrift. Enten det er kontoret, resepsjonen, møtelokalet, kafeen, spiserommet, butikken eller venterommet - slik at din bedrift står rustet til en god hverdag.

Venterom med solskjerming

Med fleksible og effektive måter å skjerme for sollys på, vil interiørkonsulenten se på helheten for din bedrift slik at din arbeidsplass fungerer optimalt. Få hjelp av en ekspert med kunnskapen om produktene. Sammen finner vi den beste skreddersydde løsningen etter dine ønsker og behov for din bedrift.