Fargerike tilbyr bedriftsbesøk

.

Våre interiørkonsulenter står klare til å hjelpe deg med farger, tapet og gulv. Slik at din bedrift står rustet til en god hverdag. Våre interiørkonsulenter hjelper med å forsterke bedriftens atmosfære.

Med en verden i endring er arbeidsplassen viktig. Det er her vi tilbringer de fleste våkne timene i døgnet. Funksjon er selvsagt viktig, slik at jobben vi skal utføre blir gjort. Men like viktig er atmosfæren vi omgir oss med i et firma.

Så hva er atmosfære?

Vi vet at pene lokaler øker produktiviteten. Interiørkonsulenten ser på helheten for din bedrift, når det gjelder gulv, tapet og gardinløsninger. Interiørkonsulenten vil også definere din bedrifts profil gjennom farger, og hjelper deg med å få på plass en fargepalett, - slik at det blir en helhet i dine arbeidslokaler.

Fargerikt spiserom

Er det behov for endringer på gulvet, vil interiørkonsulenten gå igjennom gulvene der det er behov for det. Her blir det tatt hensyn til universell utforming, som lyd og ikke minst slitasje som kan oppstå.

Gulvteppe på arbeidsplass

Solskjerming fra Luxaflex, gardiner som skjermer og beskytter, og ikke minst opprettholder krav til sikkerhet i form av brannhemmende materialer. Vår interiørkonsulent har kunnskapen om solskjerming til din bedrift, og hva som passer ditt lokale og til ditt bruk. 

Kontor med solskjerming i vinduene

Innredning og farger handler om trivsel

Maten smaker bedre i et hyggelig lunsjrom enn i en nitrist, grå spisesal. Og tiden blir litt kortere i et venterom med blomstertapeter. Det er også lettere med fargesatte etasjer for svaksynte, lyddempende gardiner i betongbygg og sklisikre gulv for oss alle. Vi har ekspertisen om du vil ha litt hjelp. Vi hjelper deg med å fargelegge din bedrift.

Det er lønnsomt å investere i godt miljø. Få hjelp av en ekspert med kunnskap om produktene.

Fargerikt spiserom