Sett din Fargerikebutikk   Få spesialtilbud og informasjon ved å velge din lokale Fargerikebutikk.  

Vi lanserer vårt nyeste tapetdesign: Strikk

Kolleksjonen er designet av våre lokale farge- og interiøreksperter spesielt for det norske markedet. I det første designet har ekspertene hentet inspirasjon fra det rene, norske og rustikke. Det er et mønster vi har lange tradisjoner og assosiasjoner til - nemlig Strikk, som også er designets velklingende navn.

06.01.2012 TEKST: Fargerike

Tapetet føyer seg inn under den populære faux-bølgen som vi enda ikke har sett toppen av. 

Drivved og betong har vært bestselgerne, men vi ønsket nå å skape noe litt annerledes og nytt. Designet har farger hentet fra fargekartet Nyanser av Grått, med Heksetimen FR1134 som bunnfarge, og Grå Stemning FR1132 i mønsteret. Dette gjør det enkelt og praktisk å kombinere tapetet med malingsfarger dersom man ønsker harmoniske overganger fra tapet til vegg, eller andre detaljer i rommet, som rammer, småbord, stoler etc. 

Med prosjektet har Fargerike også ønsket å gjøre god design tilgjengelig for flere, og tapetet koster kr 399,- per rull.

Tapetet er produsert i et begrenset opplag på 2000 ruller, og noen butikker vil ikke motta mer enn 12 ruller. 

Nå kan du VINNE fire ruller av dette tapetet! Besøk vår blogg og legg igjen en kommentar på dette innlegget innen torsdag 12.januar for å være med i konkurransen!

Les mer om vårt tapetsortiment her.

Siste fra Fargerike

Finn din butikk Besøk våre eksperter i din nærmeste Fargerikebutikk