Sett din Fargerikebutikk   Få spesialtilbud og informasjon ved å velge din lokale Fargerikebutikk.  

Trend! by Fargerike: Møll

Trend! by Fargerike er en kolleksjon designet av Fargerikes lokale farge- og interiøreksperter spesielt for det norske markedet. Med det tredje designet i kolleksjonen, som er i butikk fra 1.juni 2012, har vi latt oss inspirere av to av de mest spennende trendene for øyeblikket: akvarelleffekt på tapet og organiske former.

08.05.2012 TEKST: Fargerike
Designere for Fargerike
Designgruppen: (fra venstre) Merethe Elin Kvia - Fargerike Bygg/Miljø, John Erik Barkost - Fargerike Tromsø, Cathrine Storesund - Fargerike Raglamyr, Lene Askevold - Fargerike C.Christoffersen avd Porsgrunn og Jessica Flod, Fargerike C. Christoffersen avd Skien.


Det siste århundret, har møllen mistet den viktige posisjonen den hadde da Art Nouveau regjerte fra 1890-1905. Med sine organiske former, nydelige farger og mystiske fremtoning var den vakreste av de alle, Actias Luna, selve symbolet på Art Nouveau. Utenfor Norges landegrenser ser møllen ganske annerledes ut enn det den gjør her hjemme. Den er frisk, fargerik og helt 2012. I dette albumet på Pinterest, har vi samlet bilder av noen av de mest fargerike møllene, vår inspirasjonskilde.

vegg design av møll

Med Møll-designet ønsker Fargerike med å sette fokus på tre ting: 

  1. Sesongens viktigste farger. Nå kommer "happy colors" for fullt, det er energiske, sterke og positive farger du blir glad av å omgi deg med
  2. Møllens vakre former og farger - det er på tide den trer frem fra skyggen til sin mer populære kusine, sommerfuglen.
  3. Akvarelleffekt på tapet. De flytende formene og vakre nyansene er til å ta pusten av enhver

Møll har Ren Hvit FR1050 som bakgrunnsfarge, og Kirsebærblomst FR1113, Sval Lilje FR1120, Blånedslag FR1143, Sterk Korall FR1121, Mandarin Chic FR1148 og Solstikk FR1145 i selve paletten. Det er ikke ofte vi kan servere alle de beste fargene på ett og samme fat, men denne gangen gikk det.

Møll koster kr 399,- per rull, og er tilgjengelig i din nærmeste Fargerikebutikk fra 1.juni 2012.

Siste fra Fargerike

Finn din butikk Besøk våre eksperter i din nærmeste Fargerikebutikk